In en om de diensten

Zondagsbrief.

Voor elke zondag wordt er een Zondagsbrief gemaakt met het actuele nieuws over onze gemeente. De Zondagsbrief wordt voor de kerkdienst uitgedeeld en eerder al via e-mail verstuurd aan gemeenteleden die hebben aangegeven de Zondagsbrief per e-mail te willen ontvangen.

Wilt u de Zondagsbrief per e-mail ontvangen of hebt u iets te melden voor de Zondagsbrief ? klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paaskaars.

De  Paaskaars brandt nu aan het begin van de eredienst, symbool van het Licht in de wereld.

Collecten.

Tijdens de dienst worden er twee collectes gehouden, één voor een maatschappelijk doel (diaconie en zwo) en één voor de eigen kerk. Bijzondere collecten worden op deze website toegelicht onder actueel nieuws.

Kindernevendienst.

Er is tijdens elke dienst kindernevendienst voor de kinderen van de basisschoolleeftijd.

Kinderoppas.

Er is tijdens elke dienst oppas voor de kinderen tot 4 jaar

Bloemen.

Elke zondag worden er twee boeketten bloemen als groet van de gemeente bij gemeenteleden bezorgd.

Kerktelefoon.

De diensten zijn "live" via de internet kerktelefoon te beluisteren.

Ook zijn de diensten van de laatste drie maanden te downloaden of te beluisteren.

Kerkauto.

De werkgroep kerkauto verzorgt voor gemeenteleden die dat nodig hebben, vervoer naar de kerken.

Koffie drinken.

Er is gelegenheid om koffie drinken na de erediensten.

Liturgisch bloemschikken.

In de kerk wordt bij bijzondere diensten een bloemstuk vervaardigd waarin door middel van compositie van natuurlijke elementen wordt uitgebeeld waar het in de dienst om gaat.